Præstens redaktion

Kære brødre og søstre i Kristus

I slutningen af ​​august fortsætter vores sogneaktivitet, og det glæder vi os over. Som tidligere annonceret mødes vi søndag den 27. august kl. 11:15 til en gudstjeneste med den hellige nadver, en gudstjeneste som forud for et studie og en bibeludveksling kl. 10 i præstegården og efterfulgt af et hyggeligt måltid.

Næste dag, mandag den 28. august, fra kl. 15.30, under ledelse af vores søster Laurence Cadier, vil vi byde folk i vanskeligheder velkommen i krypten og vil også gå dem i møde i byens gader. Hvis du gerne vil deltage i denne service, skal du blot kontakte Laurence.

Onsdag den 30. august kl. 19.30 i vores tempel, sammen med Rafi, guide i Israel, og Henrik Jorgensen, præsident for Alliance Française, vil vi have en udveksling om Israel, dets historie, dets nuværende situation. Y Turen som vi planlægger den 12. til 19. april 2024 vil også blive diskuteret. Flere af jer er allerede tilmeldt.

Den 3. september er der bibelstudie og gudstjeneste efterfulgt af et fælles måltid.

  Præsten, efter denne periode, vil være tilbage i slutningen af ​​september, du vil meget hurtigt have informationen om denne nye periode, men bemærk allerede datoen mandag den 25. september kl. 18.00 i Tempel, hvor vi vil tilbringe en smuk aften omkring hans Excellence den franske ambassadør Christophe Parisot, som ærer os med sin tilstedeværelse. Han vil fortælle os om sin mission som ambassadør og diplomatiets historie. Fortæl folk det, og inviter familie og venner.

Modtag fra konsistorium og præsten udtryk for vore broderlige tanker i Kristus,

Pastor O. Richard-Molard

da_DK